09. 12. 2022.
БАРБАРА ЈАНИОРСКА ЈР 73338 Јод - ИТАЛИЈА

Женка оштењена: 30.07.2021.

Микрочип број: 688010000145497

Власник: Вито Кува, Пати, Италија

Категорија: СТАНДАРД; Обим груди; Тежина:

Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!