31. 01. 2023.
БАМБИ ЈАНИОРСКИ Јод 73337 Јод - СРБИЈА

Мужјак оштењен: 30.07.2021.

Микрочип број: 688010000145558

Власник: Дејан Тодоровић, Зајечар

Категорија: СТАНДАРД; Обим груди: Тежина:

Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!