24. 02. 2024.
БАМАКО ЈАНИОРСКИ ЈР 73336 Јод - ИТАЛИЈА

Мужјак оштењен: 30.07.2021.

Микрочип број: 688010000145701

Власник: Вито Кува, Пати,Италија

Категорија: СТАНДАРД; Обим груди; Тежина:

Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!