24. 02. 2024.
АФРОДИТА ЈАНИОРСКА ЈР 73212 Јод - ЕНГЛЕСКА

Женка оштењена: 10.05.2021.

Микрочип број: 688010000145037

Власник: Дин Чот, Есекс, Енглеска

Категорија: СТАНДАРД; Обим груди; Тежина:

Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!