01. 10. 2022.
АТИНА ЈАНИОРСКА ЈР 73213 Јод - ЕНГЛЕСКА

Женка оштењена: 10.05.2012.

Микрочип број: 688010000145101

Власник: Дин Чот, Есекс, Енглеска

Категорија: СТАНДАРД; Обим груди; Тежина:

Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!