28. 11. 2023.
АПОЛОН ЈАНИОРСКИ ЈР 73211 Јод - ИТАЛИЈА

Мужјак оштењен: 10.05.2021.

Микрочип број: 688010000145546

Власник: Алберто Скатена, Лука, Италија

Категорија: СТАНДАРД, Обим груди: Тежина:

Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!