19. 06. 2024.

Расположива и ускоро очекивана легла

article thumbnailНОКИА ЈАНИОРСКА 01.09.2013.

НОКИА ЈАНИОРСКА Х ТЕБАЛДО ФОН ДЕН КЕНИГСТАННЕН (4М+2Ж)


article thumbnailТИНА ЈАНИОРСКА 14.07.2013

ТИНА ЈАНИОРСКА Х МИКАДО ЈАНИОРСКИ (2М)